pages

Termeni şi CondiţiiUtilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos:
MusicDepo isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.MusicDepo.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.


DATELE PERSONALE
Pe site-ul www.MusicDepo.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului si a cosului de cumparari.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre MusicDepo.ro numai in scopul declarat al acestui site. Datele personale din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

MusicDepo nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. 
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale importatorilor. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta MusicDepo.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.
Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale importatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator/importator in parte. Certificatele de garantie fie sunt emise direct de importator, fie sunt emise de catre MusicDepo.
In cazul certificatelor de garantie emise de importatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
In cazul certificatelor de garantie emise de  MusicDepo, produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate la MusicDepo, Calea Traian, nr. 2, Satu Mare, cod postal 440078.
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa info@MusicDepo.ro  Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

COSTURI LIVRARE

Taxa de transport la domiciliu daca locuiesc intr-o localitate unde este sediu curier este de 25 RON.

Taxa de transport la domiciliu daca locuiesc intr-o localitate unde NU este sediu curier* este de 25 RON + (nr. km. externi x 1 RON)*

*Pentru destinatiile care necesita deplasarea curierului in afara oraselor cu sediu Transilvania Post, Dragon Star, “Fan Courier” sau DPD, se percepe o taxa suplimentara echivalenta cu numarul de kilometri exteriori in RON, taxa suportata de catre client.


Clientul poate opta pentru a ridica pachetul direct din cel mai apropiat sediu Transilvania Post, Dragon Star, “Fan Courier” sau DPD, evitand astfel plata taxei suplimentare.

Taxa de transport suplimentara nu apare pe factura online.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata de acesta, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul. In cazul in care clientul nu este gasit nici a doua oara comanda va fi anulata si returnata la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Transilvania Post, Dragon Star, “Fan Courier” sau DPD in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.


CONDITII DE GARANTIE
I.    Termenul de garantie pentru produsele noi achizitionat este de 24 de luni, incepand cu data cumpararii acestuia.
II.    Daca in perioada de garantie, produsul cumparat de catre Dvs. se dovedeste a fi defect, din motive de proiectare, executie sau vicii ascunse, el va fi reparat - adus la conformitate, gratuit , in termenul prevazut de lege, cu respectarea anumitor conditii:
1.    Produsul sa fi fost cumparat din Romania si folosit pe teritoriul acesteia, numai in scopul pentru care a fost conceput, respectandu-se instructiunile producatorului de utilizare;
2.    Pentru acordarea garantiei sunt necesare: documentul de plata (factura), certificatul de garantie completat corect si produsul defect, a carui serie trebuie sa fie integrala, identificabila si nealterata;
3.    Garantia isi pierde valabilitatea daca produsul s-a defectat datorita expunerii la fenomene naturale, datorita incendiilor, accidentelor, neglijentei in utilizare, precum si datorita unor instalari, modificari sau adaptari necorespunzatoare;
4.    Pentru chitare nu sunt acoperite de garantie urmatoarele:
-    uzarea si tocirea normala a  tastelor, pragusului, corzilor, cheitelor de acordare, butoanelor de control;
-    deterioarea finisajelor - crapaturi, despicaturi, deformari ale lemnului, ca urmare a schimbarilor de temperatura sau de umiditate, expunerii la soare, sau a contactului cu focul, umezeala, saruri si acizi rezultati din transpiratia corpului;
-    deterioarea, coroziunea sau ruginirea mecanismelor metalice, ca urmare a umiditatii, aerului sarat sau expunerii la saruri si acizi rezultati din transpiratia corpului;
-    Pentru amplificatoare si pentru efecte de chitara nu sunt acoperite daunele provocate din cauza tensiunilor electrice de alimentare necorespunzatoare sau utilizarea in conditii ce contravin standardelor tehnice si de electrosecuritate din Romania, precum si daunele provocate de utilizarea de adaptoare altele decat cele recomandate de catre producator. La amplificatoare nu sunt acoperite daunele provocate de folosirea abuziva a volumului amplificatorului (utilizarea la volum maxim poate duce la defectarea difuzorului si a componentelor electronice) 
5.    Nu sunt acoperite de garantie produsele asupra carora au intervenit pentru reparatii persoane neautorizate si daca s-au folosit piese de schimb neautorizate sau neaprovizionate prin firma noastra.
III.    Durata medie de utilizare a produsului – in conditii normale – este de 5 ani.
IV.    Amplificatoarele corespund normelor de electrosecuritate din U.E. si Romania, conform Declaratiei de conformitate a producatorului.

Nu se acorda garantie pentru produse consumabile: pene, fete de toba, bete de toba, cabluri, mufe, stative, corzi si alte produse asemanatoare.

Nu intra sub incidenta garantiei, chiar daca in dreptul produselor apare iconita 24 luni garantie:

- Partile mobile ale difuzoarelor
Lichidele de orice fel
Becurile
Fetele de toba
Corzile de chitara
In general orice tip de consumabil
Microfoanele descentrate datorita socurilor (scapare din mana)
Cutiile de rezonanta ale instrumentelor, crapate in urma loviturilor
Bobine
Filtrele celon
Cabluri
Cinele, corzi, pene
Gaturile instrumentelor cu corzi, curbate datorita folosirii unor corzi neadecvate (ex. corzi chitara acustica montate pe chitara clasica)
Piesele de schimb pentru diverse echipamente si instrumente!

Lipsa documentelor

Produsele se prezinta in unitatile service insotite de factura fiscala in original si certificatul de garantie. Lipsa acestor documente atrage iesirea din garantie a produselor!

Lipsa ambalajului original

Produsele se prezinta in unitatile service in ambalajele originale insotite de toate accesoriile care au fost incluse.
Defectiunile provocate de calitatea curentului

In cazul in care se constata ca echipamentele prezentate in service prezinta defectiuni provocate de supra sarcina electrica, acestea se remediaza doar contra cost. Va sfatuim sa folositi prize de calitate cu impamantare si stabilizatoare de tensiune. Nu folositi in acelasi prelungitor mai multe echipamente cu consum mare de energie.
Microfoanele arse datorita alimentarii necorespunzatoare cu functia +48 V nu beneficiaza de garantie!

Defectiunile provocate de suprasolicitari

Toate defectiunile provocate de suprasolicitarea echipamentelor se repara contra cost. In aceasta categorie intra boxele, amplificatoarele, mixerele amplificate.

Interventia neautorizata

Incercarea de reparare sau modificare a echipamentelor in unitati neautorizate atrage iesirea din garantie a produselor!

Echipamentele utilizate necorespunzator

Echipamentele utilizate in cluburi, discoteci, etc. care sunt aduse in garantie cu defectiuni provocate de praf sau impuritati nu intra sub incidenta garantiei. In aceasta categorie intra ventilatoarele de racire, partile mobile interne si unitatile optice ale playerelor. De asemenea defectiunile provocate mixerelor si echipamentelor de DJ prin lovirea partilor care produc efecte de suntet. Indiferent de cat de incendiara este petrecerea nu uitati ca echipamentul produce acelasi efect indiferent daca il apasati delicat sau il loviti cu violenta.


Drepturile consumatorilor sunt prevazute in O.G. 21/1992, republicata si L.449/2003, norme in vigoare la data cumpararii produsului


CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR

In cazul in care nu sunteti multumit de un produs il puteti returna in termen de 14 zile de la data livrarii, suportand costurile de expeditie tur-retur; valabil doar pentru persoanele fizice ce au plasat comenzile online sau telefonic. Produselor cumpărate din magazinele noastre fizice nu se aplică termenul de returnare în 14 zile.

Nu se pot returna produse sensibil igienic, cum ar fi: muștiucuri, ancii, căști in-ear, fluierași, ocarine, naiuri, dopuri de ureche, muzicuțe, kazoo, drâmbe, triole (melodica) și camertoane.

Nu se admite returnarea produselor desigilate din categoria CD-uri, DVD-uri, Software sau produse similare cu licente software.

Nu se acepta returnarea pentru produsele care nu exista in stocul si oferta curenta, produse pentru care se solicita plata in avans sau care se aduc din diverse depozite la cererea expresa a clientului.

In cazul returnarii produsele livrate gratuit de catre MusicDepo, clientul este obligat sa suporte cheltuielile de livrare si returnare. Costurile implicate cu returnarea produsele care fac obiectul garantiei sunt suportate de client.
MusicDepo isi asuma costul transportului porduselor doar daca produsul a ajuns defect la client, clientul fiind obligat sa anunte defectiune in maxim 48 ore.

Produsele trebuie returnare in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original cu toate accesoriile, documentele si etichetele intacte si fara sa prezinte semne de uzura sau deteriorare.

Expedierea returului se va face prin acelasi agent/curier prin care a fost livrat produsul. MusicDepo va returna clientului contravaloarea produselor returnate in 30 de zile de la data primirii returului.

MusicDepo poate refuza returul sau opri un cost de restocare din valoarea produsului returnat, daca se observa ca produsele returnate au deficiente de functionare dataorita utilizarii sau deficiente legate de aspectul fizic al produselor.

Returnarea produselor în garanție:

Produsele in garantie care prezinta defectiuni pot fi returnate atat timp cat indeplinesc toate conditiile specificate in certificatele de garantie, costurile expedierii tur-retur fiind suportate de client.

Reparatia sau inlocuire produselor se va face in 21-30 de zile. Produsul v-a fi inlocuit cu unul nou daca repararea nu se poate realiza in termen de 30 de zile.

 

LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea  MusicDepo. In cazul unor eventuale conflicte intre  MusicDepo si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


DECLINAREA RESPONSABILITATII
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu imporatorii din Romania ai marcilor prezentate pe site, astfel incat  MusicDepo nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia MusicDepo.ro  de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.
MusicDepo nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de MusicDepo, dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor societatiiMusicDepo  fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de MusicDepo de la respectivul client. Dupa expedierea produselor, societatii MusicDepo nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. De asemenea, clientul nu mai poate returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea MusicDepo isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.


PRETURILE PRODUSELOR
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
Societatea MusicDepo va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre MusicDepo.ro.


TRANSPORT 
Comenziile sunt livrate cu firma de curierat rapid Transilvania Post, Dragon Star, “Fan Courier” sau DPD. In cazul in care solicitati  alta firma de curierat rapid (cu birou teritorial activ in Satu Mare) , va rugam sa ne specificati acest lucru in fereastra Observatii.
Costul de transport este unul estimativ si poate fi mai mare sau mai mic decat costul real.
Din acest motiv, inainte de a livra un produs, clientii MusicDepo.ro  vor fi contactati (telefonic sau prin email) de catre MusicDepo pentru confirmarea comenzii si pentru a primi informatii exacte in legatura cu costul exact al transportului.
Info suplimentar in legatura cu costuriile de transport gasit aici: http://www.fancourier.ro/


INFORMARE SI SUPORT
Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia cu dumneavoastra cu MusicDepo.
Pentru informatii suplimentare despre produse puteti folosi formularele de contact din pagina fiecaruia si veti primi un raspuns in maxim 24 de ore. Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti sunt:
- produse livrate incomplet sau incorect,
- livrari intarziate,
- produse ce nu sunt functionale la receptie sau in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari,
- produse al caror termen de rezolvare in service este depasit.
Pentru detalii referitoare la cazurile ce fac obiectul activitatii acestui departament ne puteti contacta la: Tel : 0752240016, email: info@MusicDepo.ro


DISPOZITII FINALE
Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.