pages

Multiefect chitara Boss GT-100

Multiefect chitara Boss GT-100

2.160,00 lei

0 opinii / Spune-ţi opinia

Producător: Boss

Cod produs: 276485

Disponibilitate: Pre-comanda

Cantitate
+

Multi-efect chitara BOSS GT-100 MULTI-FX

Cu noua actualizare a Versiunii GTA-100 2.0, procesorul multi-efecte pilot al BOSS este acum chiar mai puternic decât înainte, adăugând o serie de noi caracteristici extraordinare la arsenalul său deja formidabil. Sunt incluse două tipuri de amp noi, împreună cu efecte de ultimă oră MDP, un simulator de chitară acustică È™i un efect Rotary îmbunătăÈ›it. O funcÈ›ie convenabilă Chitară-la-MIDI este pe panou permiÈ›ându-vă să vă distraÈ›i cu Guitar Friend Jam È™i alte programe de calculator, folosind chitara normală. Au fost extinse de asemenea capabilităÈ›ile audio USB ale GT-100, oferind o mai mare flexibilitate pentru aplicaÈ›ii de re-amp. Iar cu software-ul BOSS TONE STUDIO puteÈ›i edita acum patch-uri GT-100 de la o interfaÈ›ă grafică prietenoasă de pe computer.

 • Amp COSM avansat faÈ›ă de clasicele modele de epocă, livrând tonuri niciodată înainte auzite
 • Dublu LCD-uri È™i butoane pe panou oferă operare simplă È™i intuitivă, cu acces direct la fiecare parametru
 • FuncÈ›ii EZ Tone cu grafică Tone Grid pentru construirea de noi patch-uri, plus Amp È™i OD/DS Customize personalizate pentru a crea cu uÈ™urinÈ›ă sunete originale
 • Pedală Unic Accel oferă un control simultan al mai multor parametrii
 • Divider Canal A/B puternic pentru a crea dublu amp È™i lanÈ›uri de efecte care pot fi amestecate sau comutate prin comutator de picior, frecvenÈ›ă sau culegere de putere

GT-100 Versiunea 2.0 – caracteristici nou adăugate

 • Două noi modele de amp: BGNR UB Metal È™i ORNG Rock Reverb
 • Noi efecte MDP cu puterea tehnologiei inovatoare BOSS: Tera Echo, Overtone È™i A-DIST
 • Rotary 2 È™i Simulator efecte tip chitara acustică adăugate
 • Conversie monofonică Chitară-la-MIDI de la intrare normală de chitara 1/4-inch
 • InterfaÈ›ă îmbunătăÈ›ită audio USB/MIDI cu operare multi-canal pentru înregistrare flexibilă È™i re-amp eficient
 • Suport editor/librarie BOSS TONE STUDIO pentru Mac/ Windows È™i noi patch-uri GT-100 versiunea 2.0, disponibil gratuit la bosstonecentral.com
 • Software-ul Versiunea 2.0 disponibil ca un download gratuit pentru toÈ›i proprietarii GT-100

Amp COSM avansat: Dincolo de Vintage

Cu procesorul COSM de ultimă generaÈ›ie, GT-100 intră într-o nouă eră de exprimare È™i capacităÈ›i sonice. Recreând detaliile meticuloase de amplificatoare de epocă È™i prin modul în care se comportă, GT-100 excelează nu numai clonând amplificatoarele clasice, ci È™i în crearea unei noi lumi de tonuri nebănuite. FuncÈ›ia Amp Customize vă permite să transformaÈ›i clasice amp dincolo de realitate, pentru a construi sunete complet noi, nebănuite!

InterfaÈ›ă utilizator simplă È™i intuitivă

InterfaÈ›a GT-100 unică dublu LCD È™i cele opt butoane oferă acces rapid È™i control intuitiv. Nu sunt necesare meniuri pentru navigare, fiecare funcÈ›ie este disponibilă imediat. FuncÈ›ionalitatea personalizării tonului a fost îmbunătăÈ›ită, precum È™i toate-patch-urile, amp-uri È™i overdrives/distorsions pot fi create de la zero È™i/sau personalizate cu prietenosul Tone Grid grafic.

Noi posibilităÈ›i tonale cu pedala Accel

O nouă dimensiune de exprimare este disponibilă cu pedala Accel, care permite controlul mai multor parametrii simultan, precum È™i efectele variante în timp, cum ar fi Feedbacker, S-Bend, Twist  È™i mult mai multe . Experimentează combinaÈ›ii creative  de parametri È™i aduce sunete dinamice noi pentru performanÈ›ele dumneavoastră de a interacÈ›iona în timp real cu această pedala.

Funcție Divizor Canal A/B

O altă caracteristică notabilă în GT -100 este un divizor versatil Canal A/ B. Acest lucru permite să atribuiÈ›i diferite amplificatoare È™i efecte pentru fiecare canal, fie amestecare împreună sau comutarea între ele cu o pedală de picior. Mergând chiar mai departe, de asemenea, aveÈ›i posibilitatea de a comuta canalele cântând puternic È™i/sau în gama de frecvenÈ›ă . Cu fiecare canal capabil de a avea propriile sale efecte È™i setările amp, gama de tonuri devine mai largă È™i mai sălbatică ! PuteÈ›i aloca de la tonuri netede, uÈ™oare, la pitch-uri mijlocii–mari, de exemplu È™i tonuri grele, tăiate la mai mici note – posibilitaÈ›ile tonale sunt nelimitate .

Editează È™i organizează sunete cu BOSS TONE STUDIO

Disponibil ca download gratuit pentru Mac sau Windows, BOSS TON STUDIO vă oferă o interfaÈ›ă grafică intuitivă pentru crearea È™i editarea de patch-uri de efecte GT-100 de pe computer prin USB . Software-ul, de asemenea, face mai uÈ™oară organizarea È™i arhivarea de patch-uri È™i de a le încărca după cum vă este necesar pentru diferite concerte È™i sesiuni de înregistrare . ÃŽn cazul în care computerul are acces la Internet, BOSS TONE STUDIO oferă o conexiune integrată pe site-ul BOSS TONE CENTRAL , unde puteÈ›i previzualiza È™i descărca direct în GT-100 patch-uri gratuite - gata create de profesioniÈ™tii de chitară de top.

* Este necesar software-ul GT-100 Versiunea 2.0 pentru compatibilitate cu BOSS TONE STUDIO .

BOSS TONE CENTRAL: casa ta pe web pentru patch-uri gratuite, instrucțiuni video, Sfaturi de la artiști și mult mai mult

BOSS TONE CENTRAL este destinaÈ›ia finală pentru toÈ›i chitariÈ™tii care folosesc produsele BOSS. Evoluând pentru a include o selecÈ›ie tot mai mare de produse BOSS, site-ul nou lansat oferă acces la un conÈ›inut premium mare, inclusiv clipuri video demo si patch-uri gratuite create de chitariÈ™ti celebri, profesioniÈ™ti de turnee  È™i chitariÈ™ti de sesiune. ReveniÈ›i din nou de multe ori pentru noi patch-uri, filmuleÈ›e „Cum să fac...”, interviuri cu artiÈ™ti È™i mult mai mult . Dacă vă plac efectele BOSS , BOSS TONE Central este locul unde trebuie să fi!

Cod: 276485

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun