pages

Filtrare
Price
lei lei
Stock Status
7
8
5
6
9
Manufacturers
43
51

Categorii

Aranjoare profesionale

Aranjoare profesionale
Aranjoare profesionale
Sortare după:
Korg PA3X 76
vezi

Korg PA3X 76

15.096,00 lei
The Korg PA3X is an entertainer keyboard, which impresses with many features and intuitive operation. The latter is granted by a large touch-sensitive display and a clearly arranged operation surface. The features of the Korg PA3X are as versatile as its 1200 sounds including DNC sounds with sophisticated articulations as well as authentic Ambient Drums. Also, the Korg PA3X provides 500 style..
Korg Pa3X 61 - Sintetizator
vezi

Korg Pa3X 61 - Sintetizator

13.770,00 lei
Alegeţi fie versiunea de 61, fie pe cea de 76 clape semigrele,ambele cu velocitate şi răspuns după apăsare.Mai bun decât oricând.Seria Korg Pa are un nou lider: Pa3X, cea mai reală, cea mai puternică şi mai simplu de utilizat staţie de lucru aranjor produsă vreodată. Ani de-a rândul, seria Pa de la Korg a fost cea mai respectată, invidiată şi de succes linie de staţii de lucru aranjor interactive ..
Roland BK-5 Oriental Arranger
vezi

Roland BK-5 Oriental Arranger

4.027,00 lei
ROLAND BK-5 ORIENTAL ARRANGER O claviatură, un interpret... Cu debutul BK-5, Roland scrie din nou istorie în instrumentele de auto-acompaniament. BK-5 are caracteristici de calitate înaltă și sunete noi combinate cu o interfață a utilizatorului ușor de folosit și caracteristici avansate. Reprezintă partenerul perfect pentru interpretare solo dar și pentru amatori ai muzici..
Roland BK-5 Arranger
vezi

Roland BK-5 Arranger

3.726,00 lei
ROLAND BK-5 ARRANGER O claviatură, un interpret... Cu debutul BK-5, Roland scrie din nou istorie în instrumentele de auto-acompaniament. BK-5 are caracteristici de calitate înaltă și sunete noi combinate cu o interfață a utilizatorului ușor de folosit și caracteristici avansate. Reprezintă partenerul perfect pentru interpretare solo dar și pentru amatori ai muzicii. Generator de sune..
Roland BK-3 BK
vezi

Roland BK-3 BK

2.041,00 lei
ROLAND BK-3 BK, Aranjor Roland BK-3, claviatura cu aranjor pentru incepatori si studenti, dar si artisti solo care au nevoie de auto-acompaniament, BK-3 ofera o gama larga de sunete si ritmuri de calitate, redare prin USB, are difuzoare integrate, este portabil si are o interfata usor utilizabila, intuitiva. Sunete si Ritmuri BK-3: BK-3 ofera o gama larga de sunete si ritmuri de toate gen..